Her er jeg med

mandag den 27. oktober 2014

Langeland


Forrige uge var det som bekendt efterårsferie. Den blev for vores vedkommende tilbragt i sommerhus på Langeland. Læs venligst videre under Nonna on tour.

fredag den 10. oktober 2014

Glimt i massevis

Jeg ved godt, at jeg har sagt det før, men hvor bliver tiden af? Hvor forsvinder den hen? Nu er der igen gået alt for lang tid, siden jeg sidst skrev et indlæg.
Jeg har på fornemmelsen, at hvert af mine indlæg er et opsamlingsheat!
Vi har jævnligt besøg af rådyr på matriklen, og selvom nye skud, figner m.m. forsvinder, så er de alligevel hyggelige gæster.

En ud af tre gæster
I løbet af den tid, jeg har været fraværende på bloggen, har vi blandt andet fejret 4 fødselsdage og haft feriegæster i en uge + det løse.
Når naboens er ude, passer vi deres hund og omvendt . De er mægtig gode venner, hunhund og hanhund. 4-5 år og 10 1/2.

Husbonden går tur med begge
Først var vi til Troldemors fødselsdag. Min svoger og svigerinde fra New Mexico var hjemme. Vældig hyggeligt. Det er i sagens natur ikke så tit vi ser hinanden.
Det blev et par stille og rolige timer på Frederiksberg i hendes dejlige lejlighed, og alle var i højt humør.


Glimt fra Troldemors fødselsdag: Sønnike tv og min amerikanske svigerinde
Søndagen efter fejrede vi Varanen og Øglemor. Der var fuldt hus, men vejret var heldigvis sådan, at man også kunne være udendørs ind imellem. Her var der gang i den. De 3 små piger hyggede sig gevaldigt sammen, mens Varanen havde travlt med at pakke gaver op.

I fuld sving. Mange pakker indeholdt gadgets til hans legekøkken. Kommende kok?
Troldemor havde en "klæd-ud-hat" med fra sit raritetskabinet.
Efter en yderst vellykket dobbeltfødselsdag kørte vi hjem igen, nu med Øgle. Hun havde lyst til at holde ferie her uden resten af familien. Hun var her i 3 dage, og vi nød det. Hun er meget nem at have på besøg. Der skulle naturligvis ske noget, mens hun var her.

Hun bagte maltboller sammen med morfar

Hun plukkede druer sammen med undertegnede. Nye ørenringe?
Hun var på tur med morfar til stranden, og på hjemvejen kiggede de på heste
 
Ellers gik tiden med spil, iPad, tegning, læsning, indkøb,  pandekagebagning osv. Familien hentede hende efter 3 dage, og vi håber, at hun nød den lille ferie. Det gjorde vi i hvert fald.
De sidste 3 dage i den uge havde vi besøg af en mor og hendes 2 børn fra Jylland. Moren har vi kendt siden 1985, da hun kom til landet, og vi er meget glade for, at vi stadig har kontakt.

 
Halloween is coming!
Desværre kan jeg ikke vende billedet korrekt. Selvom det bliver vendt, når det lægges på computeren, vil det ikke vende korrekt på bloggen. Suk!

Den sidste fødselsdag vi har fejret, var min. Den blev holdt uden gæster af nogen art. Fin morgenmad og om aftenen en 3-retters menu, kreeret af Husbonden. Ind imellem var jeg til 4 timers spansk. De bestod af forberedelse sammen med en kollega og efterfølgende kursus.
Vi fejrer fødselsdagen i næste uge sammen med børn og børnebørn.
God efterårsferie til alle!