Her er jeg med

tirsdag den 30. november 2010

Øgleweekend.



I weekenden hyggede vi os med lille Øgle. Hun blev hentet om torsdagen af morfar og fragtet langt væk fra hjemmet på weekend. Efter få minutters tavshed var hun klar på den nye situation. Hun skulle på ferie hos morfar, mormor og "Kongo" (vores hund Kenzo!)
Jeg tror, at hun nød at være her, og vi nød at have hende. Hun er en fantastisk dejlig Øgle, let til smil og nem at passe.
Vi legede med : biler, tog, skinner, dukkehus, modellervoks, tegnede osv. Vi sang en masse sange, ca. 2 linier af hver, for så skulle vi liiiige blade igen.
Men hun ville ikke ud. Jeg troede fejlagtigt, at sneen ville trække i hende, men hun har alligevel åbenbart følt sig mest tryg indendøre.
Ligesom sutten også var trofast følgesvend. Der var ihvertfald noget, der var konstant.
Vi så også Postmand Per på DVD. Et hit. Ikke, at den kunne holde hende fanget ret lang tid ad gangen, men hyggeligt alligevel.
Hun ville også gerne se billeder på computeren af familien. Og hendes små kusiner blev nævnt ved navn hver gang, ligesom mor og far.
Hun var i godt humør, stort set hele tiden. Fantastisk, når man tænker på, at omgivelserne ikke var de vante. Men ingen tvivl om, at hun blev meget glad, da hun så sin mor og far, som efter et par velfortjente feriedage i Berlin kom for at hente deres lille Øgle.

torsdag den 25. november 2010

Ugens højdepunkt!

Jeg ved godt, at der ikke er noget så outdated som gamle nyheder. Men alligevel.

Sidste uges højdepunkt var et, som jeg havde ventet på med en vis bæven.
Efter at have været til scanning for min sygdom, var det nu tid til at køre til Odense for at høre resultatet.
Skulle jeg mon belave mig på at skulle have kemiske behandlinger , eller ville jeg få samme besked som sidst: Kom igen om 3 måneder!
Og jeg er heldig. Frikendt indtil februar.
En fantastisk før-julegave til hele familien!

Naturligvis UGENS HØJDEPUNKT!

mandag den 15. november 2010

"Det er godt"!

Endnu en weekend er gået med dejlige arrangementer.
Den begyndte fredag aften med fest i de skønne lokaler på Carlsberg Museum. Vi opholdt os i Kejserindesalen og i Glyptotekssalen. Fantastisk! Intet mindre. Hvor man end kiggede hen, var der meget at frydes over: Antik og moderne kunst i skøn forening. Thorvaldsen-skulpturer og Skagensmalerier.
Jeg havde aldrig været der før. Jeg er utrolig glad for, at jeg nu har set og nydt de skønne omgivelser.
Blandt udsmykningen findes også symbolet Svastika, som ifølge flere kilder stammer fra Indiens kulturhistoriske sprog Sanskrit. Det betyder "Det er godt" eller "Det er lykkeligt".
Hvad har det så med Carlsberg at gøre? Jo, det har været Ny Carlsbergs logo indtil ca. 1940. Derefter kender vi det faktisk kun som nazisternes logo, idet svastika og hagekorset ligner hinanden til forveksling.
Man mener, at brygger Carl Jacobsen er stødt på symbolet på en af sine rejser til Rom eller Pompeii.
Derudover nød vi den lækre mad med ølmenu, og stemningen blev naturligvis endnu festligere af de skønne omgivelser.
Så vidt jeg har forstået, er museet dsværre blevet lukket for offentligheden, så vi må vente på en ny invitation. Vi så jo faktisk kun en brøkdel af det store kompleks!

Lørdag gik turen videre til Midtjylland til 130 års fødselsdag. Det var en meget hyggelig fest med masser af gæster, lækker mad, sange og taler. Det var mere afslappende end fredag aften , og vi nød timerne i fulde drag, inden vi skulle køre mod Sjælland igen.
Søndag var vi noget brugt, men vi kom afsted til gudstjeneste i sognekirken. Også en dejlig oplevelse, idet vi har en dygtig præst, en fantastisk organist og et professionelt kor. En dejlig musikoplevelse.
Oven i det hele var der sandwiches, te og kaffe bagefter, leveret og skænket af et ægtepar, som har følt sig yderst velkomment i kirken.

Således var der også noget i denne weekend for alle sanser!